0

#CĂLĂTORIMcurând împreună – fiți alături de noi!

Vă este dor să călătoriți așa cum ne este și nouă? Știm că nu ne putem îndeplini planurile acum, dar putem visa, ne putem aminti și putem iubi călătoriile împreună!

#CĂLĂTORIMcurând!

Felul în care ne apare lumea din jurul nostru depinde de modul în care o privim. Nu putem lăsa patru ziduri să ne limiteze posibilitățile. Nu putem uita lumea uimitoare, călătoriile în locuri frumoase, ce astăzi pot părea îndepărtate, dar ce vor fi din nou aproape într-o zi. Așa sunt create visele! Virusul ne-a luat posibilitatea de a călători o perioadă, dar nimeni nu ne-a interzis să visăm! Putem spune povești frumoase, ne putem împărtăși amintirile, fotografiile și videoclipurile, dar mai ales, putem planifica și vizualiza visele noastre despre călătoriile viitoare; pentru a le face reale cât de curând. La urma urmei, #CĂLĂTORIMcurând!

Inițiativa #CĂLĂTORIMcurând a apărut direct din casele angajaților noștri. Moto-ul reflectă planurile noastre cu privire la zborurile și plimbările de „după criză”. Vrem să vă vorbim despre călătorii, planuri și locuri uimitoare. Să facem acest timp mai ușor și mai frumos unul pentru celălalt. Să ne păstrăm distanța optimistă față de lume și de lucrurile care ni s-au întâmplat, umplând timpul, de data aceasta, cu așteptări fericite deoarece… #CĂLĂTORIMcurând! Unde? Cum? Să fim pregătiți!

SĂ NE UNIM FORȚELE!

#CĂLĂTORIMcurând este o inițiativă la care vă invităm să participați – cititorii noștri, cei ce călătoresc cu eSky sau nu. Bloggeri, influenceri, parteneri de afaceri – acesta este momentul pentru a vă alătura #CĂLĂTORIMcurând, pentru că tuturor ne place să călătorim! Cei ce ne cunosc deja și cei ce urmează să călătorească cu noi curând. Să ne unim forțele! Vrem să încurajăm pe toată lumea să vorbească, să scrie, să-și amintească și să-și planifice călătoriile viitoare, scurte sau lungi. Există o mulțime de moduri de a ne aminti despre călătorii împreună. Ne dorim ca acesta să fie modul nostru colectiv de a călători în timpurile acestea #stămacasă.

Să continuăm să vorbim despre călătorii și vacanțe, pentru că toți avem nevoie de ele și ne gândim la ele, chiar dacă astăzi nu o mai spunem cu voce tare. Lumea încă așteaptă să ne întoarcem la normal – acum să ne amintim cât de frumos este 😉

ALĂTURAȚI-VĂ INIȚIATIVEI NOASTRE!

Vă încurajăm să vă alăturați și să vă implicați în inițiativa #CĂLĂTORIMcurând pe canalele noastre – aici pe blog și în social media. Puteți utiliza hashtag-ul nostru #CĂLĂTORIMcurând când scrieți despre călătorii. Să spunem lumii: #CĂLĂTORIMcurând!

 

Invităm reprezentanții blogosferei, ai Mass Media și partenerii de afaceri să ne contacteze pentru a colabora cu noi în inițiativa #CĂLĂTORIMcurând . Așteptăm e-mailurile Dvs. pe calatorimcurand@esky.ro.