0

Euro 2020: un ghid pentru orașele gazdă

 

Febra fotbalului urmează să înceapă pe 12 iunie. Douăzeci și patru de echipe vor intra în luptă pentru titlul de cea mai bună reprezentantă a Vechiului Continent. În cursul acestei luni, vor fi 51 de meciuri, care vor determina cine va ridica Cupa Henri Delaunay pe 12 iulie. Pentru prima dată, turneul final va avea loc în 11 țări. Citiți mai jos ce trebuie să știți despre 12 orașe gazdă Euro 2020!

Unde se vor juca meciurile Euro 2020?

De ce se va ține Euro 2020 în atâtea țări? Campionatele Europene de fotbal s-au jucat în mai multe țări înainte de 2012, Polonia și Ucraina au fost gazde. În 2020, însă, vor trece 60 de ani de la prima ediție a Euro (la acel moment, cea mai bună echipă a fost aleasă într-un turneu numit Cupa Națiunilor Europene), iar UEFA a decis să sărbătorească această aniversare organizând Campionatul European pe tot continentul. Prin urmare, cele mai bune echipe europene vor fi găzduite în 12 orașe situate în 11 state.

Panorama din Amsterdam 

Unde vor avea loc meciurile?

Amsterdam

În 2020, capitala Olandei va găzdui pentru a doua oară meciuri de Campionat European, Johan Cruyff ArenA (fosta Amsterdam ArenA) fiind locul de desfășurare a 5 meciuri de la Euro 2000. Cei care sosesc la Amsterdam, pe lângă faptul că vor admira Stadionul vor avea șansa de a cunoaște acest oraș unic și cu adevărat frumos. Metropola este întretăiată de o rețea de canale, putem simți influența lui Rembrandt și a lui Van Gogh, iar rădăcini medievale pot fi observate și admirând bisericile gotice ale lui Oude Kerk și Nieuwe Kerk.

 

Amsterdam

Cel mai mare stadion din Amsterdam a fost construit la mijlocul anilor 90 și a devenit principala arenă a orașului, în detrimentul stadionului Olympisch sau al vechiului stadion De Meer. Johan Cruyff ArenA  potrivit pentru a găzdui aproape 55.000 de oameni, va găzdui trei meciuri din grupa C și o optime de finală. Celebrul stadion este situat în cartierul Bijlmer din suburbiile capitalei Olandei. De la Gara Centrală din Amsterdam – Amsterdam Central, puteți lua trenul Sprinter la stația Amsterdam Bijlmer Arena chiar lângă stadion și veți ajunge în mai puțin de 15 minute.

Ce meciuri Euro 2020 se vor juca la Amsterdam?

 • Meciul nr. 5: Olanda – Ucraina (ora 14.06, ora 21:00)
 • Meciul nr. 17: Olanda – Austria (ora 18.06, ora 21:00)
 • Meciul 29: câștigătoarea play-off-ului A sau D – Olanda (22.06, 18:00)
 • Meciul nr. 38, optimi (27.06, 18:00)

 

 Avem cele mai bune oferte de zboruri și hoteluri în Amsterdam

 

Vezi zboruri

Vezi hoteluri

 

 

Panorama din Baku 

Baku

Capitala Azerbaidjanului va găzdui pentru prima dată meciuri din cadrul unui Campionat European de fotbal în anul 2020. Acesta, însă, nu este primul eveniment sportiv major desfășurat recent în Baku, Jocurile Europene din 2015 și finala Europa League din 2019, fiind cele mai importante.

Ce putem spune despre Baku?

Cu siguranță este o destinație puțin cunoscută și destul de exotică, deși orașul se poate lăuda cu o istorie lungă și foarte interesantă. Acest port cel mai mare din Marea Caspică se poate lăuda cu un oraș vechi ce datează din secolul al IX-lea. Orașul este înconjurat de ziduri defensive impresionante, palate, moschei, precum și urme ale altor culturi care au trăit aici ani de zile (armeni, ruși, polonezi), care sunt motive în plus pentru a vizita Baku.

Ziduri defensive în Baku 

Azerbaidjanul nu are mari tradiții fotbalistice, dar autoritățile sale lucrează din greu pentru a schimba asta. De aici decizia de a înlocui stadionul principal al țării cunoscut sub numele de stadionul republican Tofiq Bahramov, care amintește de vremurile URSS, cu o arenă modernă. Stadionul olimpic de 69.000 de locuri din Baku, care a fost inaugurat în 2015, va găzdui 3 meciuri din grupa A și un meci din sferturile de finală. Cum să ajungi pe stadionul Baku? Din centrul orașului, este mai bine să iei linia de metrou roșu; trenul acoperă această rută în mai puțin de o oră.

 

Meciuri care se vor juca pe Stadionul Olimpic din Baku

 • Meciul nr. 2: Țara Galilor – Elveția (13.06, 15:00)
 • Meciul nr. 13: Turcia – Țara Galilor (17.06 la 18:00)
 • Meciul nr. 25: Elveția – Turcia (21.06 la 18:00)
 • Sferturile de finală, meciul nr. 47 (04.07, 18:00)

 

Vezi zboruri

Vezi hoteluri

 

 

Bilbao 

Bilbao

Bilbao, principalul oraș al Țării Bascilor, are experiență în organizarea de mari evenimente de fotbal. Stadionul San Mamés a găzduit meciuri din Cupa Mondială din 1982. Orașul, la rândul său, este un exemplu al transformării cu succes a unui vechi centru industrial într-o metropolă modernă, și poate cel mai faimos simbol al acestei schimbări este iconicul Muzeul Guggenheim, proiectat de celebrul Frank Gehry. Dar Bilbao nu se referă doar la construcții hiper-moderne (cum ar fi muzeul menționat mai sus, Palacio Euskalduna sau turnul de peste 150 de metri Torre Iberdrola), ci este și un oraș vechi medieval cu Catedrala Sfântul Iacob și case superbe și pitorești.

Stadionul San Mamés din Bilbao 

Deși clubul Athletic Bilbao își desfășoară meciurile din campionat pe San Mamés de peste 100 de ani, actualul stadion este o construcție modernă, deschisă în anul 2013 care poate găzdui peste 53.000 de spectatori. De la stația principală Abando puteți ajunge la stadion pe jos (plimbarea durează mai puțin de jumătate de oră) sau puteți lua metroul. Trenul parcurge ruta între stație și stadion în mai puțin de 5 minute. În timpul Euro 2020, San Mamés va găzdui meciuri din grupa E și o partidă din optimile de finală.

 

Meciuri care se vor juca la Bilbao

 • Meciul nr. 9: Spania – Suedia (15.06, ora 21:00)
 • Meciul nr. 22: Spania – Polonia (20.06, ora 21:00)
 • Meciul nr. 33: câștigătoarea play-off-ului B – Spania (24.06, 18:00)
 • Meciul nr. 39, optimi de finală (28.06, 21:00)

 Avem cele mai bune oferte de zboruri și hoteluri în Bilbao

 

Vezi zboruri

Vezi hoteluri

 

Panorama din Budapesta 

Budapesta

Capitala Ungariei face parte din orașele gazdă ale unor evenimente importante de fotbal. Budapesta este numită pe bună dreptate unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa. Aici întâlnim nestemate ale Art Nouveau și istoricism uluitor, și putem simți și atmosfera de la începutul secolului. Parlamentul uimitor, clădirile din Art Nouveau, cum ar fi Hotelul Gellert, casele de locuințe impunătoare sau panorama frumoasă a orașului care se întinde peste Dunăre sunt doar câteva motive pentru a vizita Budapesta.

Special pentru Euro 2020, în locul vechiului stadion Ferenc Puskás, maghiarii au construit o arenă modernă care poate găzdui peste 67.000 de spectatori. Purtând numele legendarului atacant al Ungariei, al lui Honvéd și al lui Real Mdrid, Arena Puskás se se află în cartierul Zugló, chiar lângă cea mai mare gară din Budapesta – Keleti. Puteți ajunge acolo cu linia de metrou M2 din centrul orașului, iar călătoria durează aproximativ 20 de minute.

 

Meciuri care se vor juca pe Puskás Arena

 • Meciul nr. 11: câștigătorul play-off-ului A sau D – Portugalia (16.06, 18:00)
 • Meciul nr. 23: câștigătoarea play-off A sau D – Franța (20.06, 15:00)
 • Meciul nr. 35: Portugalia – Franța (24.06, ora 21:00)
 • Meciul nr. 40, optimi de finală (28.06, 18:00)

 Avem cele mai bune oferte de zboruri și hoteluri în Budapesta

Vezi hoteluri

Vezi zboruri

 

Bulevardul Unirii din București 

 

Bucureşti

Datorită formulei specifice Euro 2020, Bucureștiul este un alt oraș ce are șansa de a debuta în rolul de gazdă a Campionatelor Europene. Capitala României poartă numele Micului Paris – totul datorită dezvoltării istorice a centrului. Bisericile istorice, locuințele și facilitățile publice încă fac o impresie deosebită vizitatorilor. Perioada de după al doilea război mondial și-a lăsat amprenta asupra Bucureștiului, alături de cutremurul din 1977 – în anii 1980, s-a creat imensul Palat al Parlamentului și fundația monumentală a Bulevardului Unirii. Astăzi, unicitatea Bucureștiului este evidențiată nu numai de clădirile istorice, ci și de structurile din epoca comunistă.

Un fragment din orașul vechi București 

Arena Națională, sau cel mai mare și cel mai important stadion din România, a fost deschis în 2011 și poate găzdui peste 55.000 de spectatori. De la cea mai mare stație de tren din București – Gara de Nord – puteți ajunge la Arena Națională cu transportul în comun. Mai întâi cu metroul (linia M1), apoi (după ce coborâți la Piața Muncii) cu tramvaiul nr. 40 până la stația Arena Națională.

Meciurile Euro 2020 care se vor juca la București

 • Meciul nr. 6: Austria câștigătorul play-off-ului A sau D (14.06, ora 18:00)
 • Meciul nr. 18: Ucraina – câștigătorul play-off-ului A sau D (18.06, 15:00)
 • Meciul nr. 30: Ucraina – Austria (22.06 la 18:00)
 • Meciul nr. 41, optimi de finală (29.06, 21:00)

 

Avem cele mai bune oferte de zboruri și hoteluri în București

 

Vezi hoteluri

Vezi zboruri

 

Râul Liffey din Dublin

Dublin

Capitala Irlandei va găzdui, de asemenea, pentru prima dată meciuri de Campionat European de Fotbal. Orașul lui Joyce, U2 și Guinness este o metropolă deosebită și vibrantă, localizată pe râul Liffey. Ce putem găsi în Dublin? Atracțiile principale includ castelul, cele mai vechi fragmente datează din secolul al XIII-lea. Putem vizita palate în stil neoclasic (cum ar fi casa Leinster), biserici gotice (catedrale anglicane ale Sfintei Treimi și Sfântul Patrick), impresionantul complex de colegii al Sfintei Treimi sau campusul Universității din Dublin, fondată în secolul al XVI-lea. Desigur, Dublin nu se referă doar la monumente ci are și viața stradală, în special în districtul Temple Bar de pe malul râului.

Stadionul Aviva și raionul Sandymount 

Stadionul Aviva poate găzdui aproape 52.000 de spectatori. În 2010, a înlocuit vechiul stadion național din Irlanda, cunoscut sub numele de Lansdowne Road. Interesant este că, de ani buni, a fost una dintre cele mai importante destinații turistice destinate vizitării stadioanelor din întreaga lume. De ce? Motivul este că există o linie feroviară care circulă sub una dintre tribune. Stadionul actual a fost îndepărtat ușor de pe șine și există trenuri care trec pe sub calea de intrare a stadionului. Trei meciuri din grupa E și meciul din optimile de finală se vor juca aici la Euro 2020. Cum să ajungi pe stadionul Aviva? Chiar lângă stadion se află stația trenului DART, menționat anterior, care leagă zona din jurul stadionului Aviva cu centrul orașului și una dintre principalele stații de tren din Dublin, precum și toată Irlanda – Connolly Station. Călătoria fanilor fotbalului va dura în jur de 10 minute.

Ce meciuri se vor juca pe Aviva Stadium?

 • Meciul nr. 10: Polonia câștigătorul play-off-ului B (15.06, 18:00)
 • Meciul nr. 21: Suedia – câștigătorul play-off-ului B (19.06, 15:00)
 • Meciul nr. 34: Suedia – Polonia (24.06, 18:00)
 • Meciul nr. 44, optimi de finală (30.06, 18:00)

 

Avem cele mai bune oferte de zbor și hotel la Dublin

Vezi zboruri

Vezi hoteluri

Glasgow

Este greu de crezut, dar legendarul Hampden Park Stadium, care a găzduit anterior multe finale de cupe europene, va deveni pentru prima dată în 2020 locație de campionat european. Astfel, Glasgow se alătură grupului de orașe gazdă. Cel mai mare oraș din Scoția a fost cândva un centru comercial și industrial înfloritor. După al doilea război mondial, a cunoscut provocări sociale majore, dar astăzi este unul dintre cele mai bune locuri de vizitat în insulele britanice. Printre altele, a fost numită Capitala Europeană a Culturii în 1990, iar în 2008 a fost inclusă în grupul celor 10 cele mai interesante destinații turistice din lume. Plină de clădiri impunătoare din secolele XIX și începutul secolului XX, ne încântă cu locuri precum Piața centrală George, sediul Școlii de artă din Glasgow sau Catedrala gotică St. Mungo.

Panorama din Glasgow 

Glasgow este și un oraș al fotbalului. Există două echipe celebre care joacă aici – Celtic și Rangers – și, desigur, este locul unde se află Hampden Park. Acest stadion de 52.000 este un loc de legendă pentru fotbalul european. Dintre toate stadioanele ce vor găzdui meciuri Euro 2020, probabil doar Wembley se poate lăuda cu o istorie mai bogată. În acest an, Glasgow, pe lângă 3 meciuri din grupa D, va găzdui și 1/8 de finală. Cum să ajungeți la Hampden Park? În gara centrală din Glasgow, luați trenul ScotRail. Oprirea Mount Florida lângă Hampden se află la 10 minute cu mașina.

Ce meciuri Euro 2020 se vor juca la Hampden Park din Glasgow?

 • Meciul nr. 8: câștigătorul play-off-ului C – Cehia (15.06, 15:00)
 • Meciul nr. 19: Croația – Republica Cehă (19.06, 18:00)
 • Meciul nr. 31: Croația – câștigătorul play-off-ului C (23.06, 21:00)
 • Meciul nr. 43,  optimi de finală (30.06, 21:00)

 

Avem cele mai bune oferte de zboruri și hoteluri în Glasgow

Vezi zboruri

Vezi hoteluri

 

Panorama din Copenhaga 

Copenhaga

Anul acesta, Euro va ajunge în sfârșit la Copenhaga, la Stadionul Parken, binecunoscut fanilor fotbalului. Situat pe insula Zealand, orașul este unul dintre cele mai plăcute locuri pentru a trăi în Europa. Ce să vezi în Copenhaga? Atât clădiri magnifice, cum ar fi primăria sau Palatul Christiansborg (sediul parlamentului), cât și piețele și străzile orașului construite cu locații frumoase, cu canalul istoric Nyhavn în cap de listă, dar și modestul, dar incredibilul Palat Regal Amalienborg, situat chiar lângă mare. În Copenhaga mai sunt și alte atracții, cum ar fi Grădinile Tivoli (cu unul dintre cele mai vechi parcuri de distracții din lume) sau cartierul hippy din Christiania.

Nyhavn 

 

Meciurile Euro 2020 se vor juca pe Parken. Acest stadion de 38.000 de persoane este situat la mai puțin de 4 km de centrul orașului. Acest complex cunoscut pentru găzduirea meciurilor în cupele europene, incluzând finala Cupei Câștigătorilor în 1994 și Cupa UEFA (actualmente Europa League) din 2000, precum și pentru alte evenimente, cum ar fi Eurovision Song Contest în 2001. Puteți ajunge la stadionul Parken din centrul orașului cu linia de metrou M3.

 

Meciuri care se vor juca la Parken

 • Meciul nr. 3: Danemarca – Finlanda (13.06 la 18:00)
 • Meciul nr. 16: Danemarca – Belgia (18.06, 18:00)
 • Meciul nr. 27: Rusia – Danemarca (22.06, ora 21:00)
 • Meciul nr. 42, optimi de finală (29.06, 18:00)

 

Avem cele mai bune oferte de zboruri și hoteluri în Copenhaga

Vezi zboruri

Vezi hoteluri

 

Panorama Londrei 

Londra

Capitala Marii Britanii va găzdui finala Campionatului European de fotbal pentru a doua oară în istorie. Celebrul Wembley (sau mai bine zis întruparea sa anterioară) a fost arena Euro în 1996. De ce Londra merită vizitată? Probabil că nimeni nu are nevoie de o explicație pentru asta. Celebrul Big Ben și clădirea Parlamentului, Turnul Londrei, Catedrala Sf. Ștefan și panorame urbane iconice, precum Piața Trafalgar sunt motive suficiente pentru a vizita Londra și pentru a-i cunoaște farmecele. Chiar dacă nu sunteți pasionat de explorarea monumentelor sau a atracțiilor culturale (cum ar fi celebrele muzee, inclusiv Muzeul Britanic), merită să mergeți acolo din motive sportive. În sezonul 2019/20, Premier League, care este în prezent cea mai puternică ligă de fotbal din lume, include 5 echipe din capitala engleză, printre care celebrele Arsenal, Chelsea și Tottenham.

 

Stadionul Wembley 

 

Desigur, Londra nu se rezumă doar la fotbalul de club! Pe parcursul Euro 2020 va fi arena principală a campionatului. Wembley va găzdui 3 meciuri din grupa D sau toate întâlnirile echipei Angliei în faza grupelor optime de finală, ambele semifinale și finala Euro 2020. Stadionul iconic va fi, așadar, locul în care se va juca cel mai mult, deoarece se vor juca 7 meciuri ale Campionatelor Europene. Din centrul Londrei, care este considerat în mod tradițional Charing Cross, cel mai convenabil mod de a ajunge la stadion este cu metroul prin linia Bakerloo. Călătoria durează aproximativ 45 de minute.

 

Meciurile Euro 2020 care se vor juca la Wembley

 • Meciul nr 7: Anglia – Croația (14.06, 15:00)
 • Meciul nr. 20: Anglia – câștigătorul play-off-ului C (19.06, 21:00)
 • Meciul nr. 32: Cehia – Anglia (23.06, 21:00)
 • Meciul nr. 37,  optimi de finală (27.06, 21:00)
 • Meciul nr. 49, semifinale (07.07, 21:00)
 • Meciul nr. 50, semifinale (08.07, 21:00)
 • Meciul nr. 51, finala (12.07, 21:00)

 

Avem cele mai bune oferte de zbor și hotel la Londra

Vezi zboruri

Vezi hoteluri

 

Orașul vechi din Munchen 

Munchen

Capitala Bavariei este un oraș care a găzduit în repetate rânduri evenimente importante de fotbal. Este suficient să menționăm Campionatele Mondiale din 1974, Euro 1988 sau Campionatele Mondiale din 2006. Munchen, cunoscut ca unul dintre cele mai frumoase și mai mari orașe din Germania este, de asemenea, o destinație turistică excelentă. Centrul istoric – cu magnificul Marienplatz, primăria uluitoare, catedrala Frauenkirche, palatele și reședințele orașului precum și cu muzeele minunate (Pinakothek vechi și nou) – este un paradis pentru fanii climatelor urbane. Vreți să faceți o pauză după vizitarea obiectivelor turistice? Nici o problemă! Chiar lângă acesta se află imensul parc din orașul Englischer Garten, unde vă puteți relaxa după plimbările destinate admirației Munchenului.

Olympic Park Munchen 

Munchen este de asemenea renumit pentru echipa sa de fotbal, Bayern, dar și pentru stadioanele sale. Stadionul Olimpic nu a mai găzduit meciuri de fotbal de câțiva ani, dar totuși face o impresie grozavă. Allianz Arena este unul dintre cele mai faimoase stadioane din Europa. În cursul Euro 2020, acesta va fi unul dintre punctele principale ale Campionatului. Aici se vor juca meciurile din grupa F, inclusiv luptele pentru supremație dintre Germania și Franța (actualii campioni mondiali) și Portugalia (campioni europeni en titre). În plus, Munchenul va fi vizitat de participanții la unul dintre meciurile din sferturile de finală. Stadionul lui Bayern este situat la marginea Munchenului, dar puteți ajunge acolo din centrul orașului prin linia de metrou U6. O astfel de călătorie durează mai puțin de 20 de minute.

Iată întâlnirile Euro 2020 care vor fi găzduite de Allianz Arena

 • Meciul nr. 12: Franța – Germania (ora 16.06, ora 21:00)
 • Meciul nr. 24: Portugalia – Germania (20.06 la 18:00)
 • Meciul nr. 36: Germania – câștigătorul play-off-ului A sau D (24.06, ora 21:00)
 • Meciul nr. 46, sferturi de finală (03.07, 21:00)

Avem cele mai bune oferte de zboruri și hoteluri în Munchen

Vezi zboruri

Vezi hoteluri

 

Piața Palatului din Sankt Petersburg

 

St.Petersburg

Dintre toate orașele gazdă ale Euro 2020, Sankt Petersburg are cea mai recentă experiență legată de găzduirea evenimentelor majore de fotbal. Stadionul Krestovski a fost una dintre arenele Cupei Mondiale 2018. Ce să vedeți cu ocazia participării la meciurile de fotbal de la Sankt Petersburg? În primul rând, centrul istoric monumental al orașului răspândit pe malurile Nevei – cu Palatul de Iarnă, Piața Palatului și Clădirea Statului Major General. Sankt Petersburg este, de asemenea, un excelent exemplu de arhitectură defensivă din secolele 18 și 19 (Fortăreața Petru și Pavel, Palatul Amiralității), precum și nenumărate canale și ramuri ale Nevei care traversează orașul.

Stadionul Krestovski și podul Neva 

Stadionul futurist Krestovski, construit special pentru Cupa Mondiala din 2018, are o capacitate de 68.000 de locuri și este locul în care echipa Zenit Sankt Petersburg își desfășoară meciurile de acasă. Ocazional, echipa națională a Rusiei face spectacol în diverse meciuri internaționale. Pe lângă 3 meciuri de grupă din Euro 2020, un sfert de finală se vor juca și aici. Cum să ajungi pe stadionul din Sankt Petersburg? De la una dintre cele mai mari stații feroviare ale orașului – Gara de Moscova – puteți merge la stația de metrou Mayakowskaya din apropiere și să luați trenul M1. Călătoria durează aproximativ 40 de minute și se încheie în stația Novokrestovskaya. 

 

Ce meciuri se vor juca pe stadionul din Sankt Petersburg?

 • Meciul nr 4: Belgia – Rusia (13.06, ora 21:00)
 • Meciul nr. 15: Finlanda – Rusia (17.06, 15:00)
 • Meciul nr. 28: Finlanda – Belgia (22.06, ora 21:00)
 • Meciul nr. 45, sferturi de finală (03.07, ora 18:00)

Avem cele mai bune oferte de zboruri și hoteluri în Sankt Petersburg

Vezi zboruri

Vezi hoteluri

 

Panorama Romei 

Roma

Ultimul dintre orașele turneului din acest an este Roma. Capitala italiană a găzduit în mod repetat echipe care joacă în competiții internaționale. Stadio Olimpico a găzduit meciuri ale Campionatelor Europene din 1968 și 1980, precum și ale Cupei Mondiale din 1990. Ar trebui chiar să convingem pe cineva că merită vizitat Roma? Leagănul civilizației europene, capitala lumii antice și orașul monumentelor magnifice. Atât cei din epoca romană, cât și vremurile Colosseumului sau ale Forumului Roman, precum și de când Roma a devenit sediul papilor. Orașul de pe Tibru este plin de biserici, palate și locuri superbe, cum ar fi Trastevere.

Împrejurimile stadionului Olimpico

Putem pune cu ușurință Stadio Olimpico la rang cu Wembley și Hampden Park. Stadionul construit în anii ’30 găzduiește două echipe celebre – AS Roma și Lazio Roma. Acesta își datorează numele Jocurilor Olimpice din 1960, pentru care a fost locul central. Stadionul olimpic roman va fi arena a trei meciuri din grupa A (inclusiv meciul de deschidere) și a unui sfert de finală. Cum să ajungi la Stadio Olimpico? De la gara principală a Romei – Termini, cel mai bine este să iei metroul (linia A) până la stația Ottaviano, apoi să schimbi autobuzul numărul 32.

 

Meciurile Euro 2020 care se vor juca pe Stadionul Olimpic din Roma

 • Meciul nr. 1: Turcia – Italia (12.06 la 21:00)
 • Meciul nr. 14: Italia – Elveția (ora 17.06, ora 21:00)
 • Meciul nr. 26: Italia – Țara Galilor (21.06 la 18:00)
 • Meciul nr. 48, sferturi de finală (04.07, ora 21:00)

 

  Avem cele mai bune oferte de zboruri și hoteluri în Roma

Vezi zboruri

Vezi hoteluri