0

Zboruri directe de la București la Sankt Petersburg vor fi lansate în această vară

Cu siguranță că nu există în Rusia un oraș mai fascinant și misterios prin frumusețea și istoria sa ca St. Petersburg. 

Centru cultural și istoric, St. Petersburg este al doilea oraș ca mărime al Rusiei și unul dintre marile orașe ale lumii. 

Vedere aeriană a orașului nocturn Sankt Petersburg, Fortăreața Petru și Pavel.

Pentru iubitorii istoriei Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est a anunțat astăzi lansarea a 4 noi servicii de la București, Bratislava, Sofia sau Vilnius la Sankt Petersburg, Rusia!

Conform site-ului polonez fly4free, zborurile vor fi lansate în această vară și încă nu au fost scoase la vânzare, motiv pentru care nu știm care va fi prețul biletelor de avion, precum și zilele și orele zborurilor.

Așteptăm cu nerăbdare lansarea acestei noi destinații. 

Catedrala Sfântul Isaac peste râul Moyka, St. Petersburg, Rusia

Sankt Petersburg a jucat un rol vital în istoria Rusiei de la fondarea sa în 1703. De două secole (1712–1918) a fost capitala Imperiului Rus. Orașul este amintit drept scena Revoluțiilor din februarie (martie, stil nou) și octombrie (noiembrie, stil nou) din 1917 și pentru apărarea sa aprigă în timp ce a fost asediat în timpul celui de-al doilea război mondial. Arhitectural, se află ca unul dintre cele mai splendide orașe din Europa.

Cartierul său istoric a fost desemnat drept patrimoniu mondial UNESCO în 1990.

Vedere la răsărit a Podului Palatului din Sankt Petersburg. Fotografie făcută în timpul nopților albe în Sankt Petersburg, Rusia.