0

Destinații exotice pentru lunile reci de iarnă

 

Nu este nimic mai bun decât „a fugi” de vremea rece și zăpadă și de a merge undeva unde temperaturile sunt de vară, iar soarele nu este un miraj. Ce destinație exotică să alegeți în lunile de iarnă din România și cât vor costa biletele de avion?

 

 

Thailanda a devenit o destinație foarte populară și vizitată de români în ultimii ani datorită transportului aerian accesibil.

 

 

Zboruri către Thailanda

 

 

Dacă încă nu ați fost acolo sau v-a plăcut atât de mult încât vreți să mergeți din nou, acum este momentul. Un bilet dus-întors către Bangkok vă va costa 533 €, Phuket – 549 €. Cazarea la hotel începe de la 8 € pe cameră dublă.

 

Nu ați fost încă în Bali?

 

Puteți face acest vis să devină realitate pentru 622 € dus întors. Dacă alegeți să stați într-o casă de vară, prețurile încep de la 16 euro pe noapte pentru 2 persoane. Hotelurile de 3 stele încep de la 9 euro, în timp ce un hotel de 4 stele te va scoate sub 35 de euro/zi. Bali oferă nu numai o plajă frumoasă, ci și oportunitatea de a vizita insulele vecine și numeroase obiective culturale, precum și temple interesante.

 

 

Bali

Dacă preferați să vizitați Africa, un zbor din București spre Seychelles și înapoi vă va costa 465 de euro.

 

 

Camera dublă cu mic dejun începe de la 87 EUR. Locul promite plaje frumoase și vederi unice, deci o experiență senzațională este garantată.

 

 

 

Rezervă Hotel

 

Dacă preferați programele cu excursii și petrecerea timpului pe plajă, într-o pauză, Johannesburg este o destinație africană interesantă. Biletele de avion dus-întors vor costa în jur de 632 EUR, iar cazarea la hotel începe de la 10 € pentru o cameră dublă.

 

Johannesburg

 

 

Dacă doriți să vedeți Miami, Florida, zborul dus/întors vă va costa 486 € și veți cheltuiți în jur de minim 54€ pe noapte pentru două persoane.

 

Miami te așteaptă

 

Cei dintre voi care doresc să parieze pe o destinație non-standard, care pare a fi destul de modernă și încă puțin vizitată de români, pot alege Madagascar. Zborurile dus/întors spre capitala Antananarivo costă în jur de 833 de euro, iar a patra insulă ca mărime din lume impresionează prin flora, fauna și linia de coastă de excepție de 5.000 de kilometri.