0

Unde călătorim în vacanța de iarnă

Spre bucuria tuturor, iarna este aici. Cumpărăturile, alergătura, aglomerația pot fi obositoare. Partea bună este că familia și cei dragi sunt aproape de noi. Tot ce ne trebuie este puțină inspirație pentru a petrece cât mai frumos împreună, în locul potrivit.  

Dacă nu v-ați decis încă unde doriți să petreceți sărbătorile vă recomandăm ca în 2019 să sărbătoriți puțin diferit.

 

Pentru cei ce iubesc bălăceala și vor să petreacă atât în cuplu cât și în familie, recomandările noastre implică unele dintre cele mai frumoase parcuri acvatice din Europa:

 

  • Cea mai mare stațiune tropicală de vacanță din Europa, Insula Tropical Resort din Krausnik, Germania găzduiește Water Park Berlin. Găsim aici atât adrenalină: tobogane (27 metri) de apă turbo de mare viteză ce poate atinge până la 70 km/h dar și relaxare: ne putem relaxa într-o pădure tropicală artificială.

 

 

        

  • Aquapark-ul „Sandcastle Waterpark”, Blackpool din Marea Britanie este cel mai mare bazin acoperit din țară. Un punct de atracție pentru cei care doresc sa se bălăcească în apa fierbinte, atunci când afară este frig. Parcul are 19 tipuri de facilități diferite, de la tobogane, la bazine de înot, jocuri acvatice. Important de reținut este faptul că pe perioada iernii, va fi deschis majoritar în week-end-uri.

 

  • Lalandia – Billund din Danemarca. Oferă și posibilitatea de cazare în căsuțe de vacanță pentru întreaga familie. 

 

  • Aquaworld – Budapesta, Ungaria oferă mii de experiențe atât adulților cât și copiilor. Cele 17 bazine interioare și în aer liber, de aventuri și de înot, surful, precum și cele 11 tobogane speciale, garantează distracția pentru toate vârstele. 

Cele 17 bazine interioare și în aer liber, de aventuri și de înot, surful, precum și cele 11 tobogane speciale, garantează distracția pentru toate vârstele. 

  • AquaCity – Poprad, Slovacia – este o stațiune turistică modernă și ecologică, care este literalmente autosuficientă din punct de vedere energetic. Vizitatorii stațiunii se pot relaxa perfect într-un total de 13 piscine, cu temperatura apei care variază între 30 ° C și 38 ° C și multe atracții acvatice. În fiecare seară, AquaCity prezintă un spectacol laser unic pentru piscină, care este unic în întreaga Europă Centrală.

  • Aqua Dome – Längenfeld, Austria – o combinație de facilități SPA de ultimă generație și peisajul alpin frumos fac din Aqua Dome locul ideal pentru o pauză romantică sau o vacanță în familie.

 

Pe această cale, vă urez inspirație în a crea cea mai frumoasă atmosferă de Crăciun atât pentru cei dragi cât și pentru Dumneavoastră! 🙂