0

Noi funcționalități pe website-ul eSky

Pentru a facilita cât mai mult procesul de rezervare și pentru a vă asigura că organizarea unei excursii nu doar că durează cât mai puțin posibil dar puteți găsi cu ușurință și comoditate ceea ce căutați la cel mai bun preț, îmbunătățim și dezvoltăm continuu funcționalitățile site-ului și ale aplicației mobile.

Astăzi vă aducem cele mai recente modificări ale site-ului eSky și anume noile funcții de căutare a zborurilor! 

Cum să găsiți cel mai bun zbor pentru Dumneavoastră?

Desigur, mai întâi trebuie să alegeți ruta călătoriei, datele și numărul de pasageri. Acum este mai facil să vedeți cele mai mici prețuri pentru fiecare din calendarul din care alegeți datele călătoriei. În acest fel, puteți căuta cu ușurință atunci când este cel mai bine să călătoriți, atâta timp cât aveți opțiuni flexibile pentru date.

Acum puteți încărca în mod implicit rezultatele căutării comandate în funcție de preț:

  • Cel mai ieftin – aici veți vedea cele mai ieftine zboruri posibile care pot avea una sau mai multe conexiuni, chiar combinate cu cele numite multiline, care vă vor spune în detaliu în curând;

 

  • Cele mai scurte – aici vor fi aranjate pe durata călătoriei;

 

  • Recomandate – această categorie va afișa zborurile pe care le recomandăm ca fiind cele mai accesibile și rezonabile în același timp. Ca experți de călătorie, nu vă sfătuim să călătoriți la Londra cu 2 opriri și să petreceți 20 de ore pe drum doar pentru a economisi 30 de euro, de exemplu. În acest caz, în secțiunea recomandată veți vedea zborurile pe care le considerăm cele mai potrivite pentru călătoria dvs.

  

Filtrelor existente, care sunt de asemenea utile în alegerea celui mai potrivit zbor, am adăugat cel mai mic preț, astfel încât să puteți căuta cu ușurință care sunt cele mai accesibile opțiuni pentru anumite companii aeriene, intervale de timp, aeroporturi de aterizare, aeroporturi de transfer, zboruri directe sau cu transfer.

 

Foarte utile sunt și noile informații despre câți kilometri de centrul orașului se află un aeroport și cât durează să călătorești cu mașina. Acest lucru vă va oferi o idee și mai bună dacă veți ajunge să plătiți mai mult sau mai puțin către destinația finală, nu doar prin prețul biletului de avion.

 

Acum veți putea împărtăși cele mai atractive oferte cu prietenii dvs. Cu un singur click – prin facebook, e-mail sau un link, precum și să activați notificările de preț pentru fiecare rută pe care o căutați.

 

 

Sunteți pregătiți pentru noi aventuri în întreaga lume? Organizați-le cu cel mai bun site de rezervare din România. Călătorie plăcută!