0

Cele mai interesante locuri de Halloween din Europa

Halloween-ul devine din ce în ce mai popular în România; în fiecare an putem întâlni vrăjitoare, vampiri, animale ciudate și alte creaturi fabuloase pe străzi și prin localuri. Mai jos, găsim câteva dintre cele mai interesante locuri din Europa în care puteți merge pentru un altfel de Halloween.

Hoteluri în Corinaldo, Italia

Corinaldo are două fețe. Aceasta este o destinație fermecătoare, un oraș primitor, premiat pentru bunurile sale naturale și peisajele incredibile. Și totuși, orașul este capitala Halloween-ului, sau cel mai diavolesc loc pentru a sărbători vacanța. Dacă ești destul de curajos, du-te spre Corinaldo pentru Festivalul Vrăjitoarelor, care are loc la sfârșitul lunii octombrie.

Vezi oferte

Hoteluri ieftine în Amsterdam, Olanda

Amsterdam nu reprezintă doar canale, magazine sau cafenele, ci și o destinație ideală pentru Halloween. Orașul iubește atât de mult această sărbătoare, încât localnicii sărbătoresc timp de trei zile, așa că dacă doriți sărbători lungi și o mulțime de costume diferite, Amsterdam este locul ideal.

Rezervă hotel

Londra, Marea Britanie

Londra este unul dintre cele mai înspăimântătoare locuri de Halloween. În acest an, fantomele celor mai cunoscuți ucigași în serie vin în oraș pentru a vă întâmpina în mod corespunzător și a face din această zi una dintre cele mai memorabile vacanțe la care ați participat.

 

Hoteluri ieftine în Bomarzo, Italia

Parcul Monsters Bomarzo este un simbol extravagant și uriaș al Renașterii italiene. Istoria parcului este puțin neclară, iar istoricii nu reușesc să se pună de acord cu privire la originea acestuia și la semnificația statuilor monstru pe care le vei „întâlni” peste tot în parc. Cei mai mari aventurieri pot trece printr-o ușă numită „poarta către iad” și să descopere partea întunecată a parcului.

 

Hoteluri ieftine în Bratislava, Slovacia

Bratislava este capitala groazei de Halloween. Acest frumos oraș devine gazda unei mari petreceri cu zombi, monștri și vrăjitoare rele. Bratislava organizează numeroase evenimente, printre care petrecerea de Halloween Erasmus Bratislava și petrecerea internațională de Halloween Bratislava, pentru a găzdui cele mai groaznice și rele creaturi din lume.

 

Hoteluri ieftine în Bran, România

Bine ați venit la castelul lui Dracula sau mai exact la castelul lui Vlad Țepeș. Situat în Transilvania, Castelul Bran este locul perfect pentru o noapte de Halloween. Satul turistic de la poalele castelului vă va oferi căței de usturoi dacă doriți să vă protejați de vampiri noaptea.

Oriunde vă hotărâți să petreceți de Halloween, nu uitați să vă costumați cât mai original și să vă distrați!