0

Cele mai frumoase locuri de vizitat în Grecia -Partea I-

Vrei să mergi în vacanță undeva în apropiere?

Grecia este o idee minunată pe care mulți dintre noi o alegem pentru vacanța de vară. Pe lângă faptul că este aproape, Grecia ne oferă foarte multe locuri de vizitat, unul mai frumos ca altul.

Mai jos, am selectat doar o parte din ele.

 

Acestea sunt:

Mykonos

Mykonos este emblematic pentru morile sale de vânt și pentru viața de noapte. Trebuie neapărat vizitat măcar o dată în viață!

 

Vizitează Grecia

 

 

Meteora

 

„Aproape de cer” este traducerea literală a cuvântului Meteora. Situată în centrul Greciei, Meteora este o zonă în care sunt amplasate șase mănăstiri, fiecare fiind situată deasupra unei stânci uriașe.

 

Santorini

Apusul proverbial din Santorini… Nu-l pierdeți, este încă unul dintre cele mai frumoase apusuri de soare din lume.

 

Oia – cel mai frumos sat din Santorini

 

Atena

 

Una din cele mai cunoscute capitale din lume și un oraș pur și simplu fabulos!!!  Plin de istorie intrigantă, magazine frumoase, spații verzi și înconjurat de munți, de mare și priveliști frumoase.

Lefkada

Este o insulă din Marea Ionică legată de continent printr-un lung dig rutier. Aici, în satul Englouvi sătenii cultivă cea mai apreciată linte din Grecia.

Una din cele mai faimoase plaje din lume se află în Lefkada: Porto Katsiki unde coborând câteva zeci de trepte, ajungem să ne minunăm de frumusețea nisipului alb, cernut parcă. O insulă romantică dar unde se pot efectua și activități sportive și aventuriere.

 

Sperând că v-a plăcut,

Va urma!