0

15 locuri incredibile despre care nu știați că există

Ce modalitate mai bună de a cunoaște lumea decât prin descoperirea pas cu pas a comorilor sale magnifice – credeți-mă, există mii și mii.

Astăzi vă voi prezenta doar o parte dintre ele și veți decide pentru dumneavoastră cu ce destinație veți începe!

 

LUBECK, GERMANIA

Orașul este situat în Schleswig-Holstein, cel mai nordic land german.

Centrul istoric vechi din Lübeck, conservat în mod excepțional, a fost înscris în anul 1987 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Fiind o bijuterie turistică prin multitudinea de monumente istorice și culturale.

 

Vizitează Germania

TEXEL, OLANDA

 

 

Hoteluri în Olanda

Texel o insulă dar și o municipalitate cu o populație de peste 13.600, în provincia Olanda de Nord, Țările de Jos.

Dacă vă plac plimbările cu bicicleta, această insulă vă oferă multe rute, presărate și de câmpuri de lalele. Pe lângă peisajele de vis, există și multe muzee de vizitat.

 

Este cea mai mare și mai populată insulă dintre insulele occidentale din Marea Wadden.

 

FAIAL, PORTUGALIA

 

 

Cunoscută în engleză drept „Insula Albastră”, Faial face parte din Azore, o rețea incredibilă de terenuri vulcanice în Atlantic. Adăpostește 15.000 de oameni și este renumită pentru peisajele și casele sale albastre. Dacă ai nevoie de un loc unde să te distrezi pe plajă, atunci acesta este locul perfect pentru tine.

 

PORTUGALIA TE AȘTEAPTĂ

DINAN, BELGIA 

 

Dinan este plăcut de vizitat în orice moment al anului. Frumosul oraș este locul de naștere al lui Adolf Sax, inventatorul vesel al saxofonului. Lăsând istoria muzicală deoparte, zona este minunată pentru cei care caută un loc pentru singurătate sau drumeții – există peste 2000 de kilometri de trasee marcate!

 

VEZI HOTELURI

HVAR, CROAȚIA

 

 

Hvar este o combinație unică de natură, cultură și moștenire mediteraneană cu un patrimoniu istoric bogat. Orașul a fost construit în Evul Mediu și a fost un port extrem de important în Imperiul venețian. Acum, majoritatea oamenilor îl vizitează pentru atmosfera minunată și este o destinație preferată atât pentru localnici, cât și pentru turiștii din întreaga lume.

 

DESCOPERĂ LOCAȚII NEȘTIUTE

BURANO, ITALIA

 

 

Dacă sunteți în Veneția și doriți doar să faceți o plimbare, vă veți gândi mai întâi la Murano, desigur! În orice caz, nu uitați să mergeți și la Burano – vă va captiva cu casele sale colorate în diverse culori, oferindu-vă o bună dispoziție de invidiat.

KRAVICA, BOSNIA ȘI HERȚEGOVINA

 

 

Există atâta frumusețe în această parte a globului, iar zona aceasta alcătuită din cascade înalte de 25 m, ar trebui să fie pe lista dvs. atunci când vizitați Bosnia și Herțegovina. Cel mai bine este să le vizitați vara, astfel încât să puteți înota în jurul lor.

 

Hoteluri

INSULA SKYE, SCOȚIA

 

 

Skye este doar uimitoare și este unul dintre puținele locuri din Marea Britanie lăsate neatinse de oameni. Cei mai mulți turiști îl vizitează pentru a ajunge la Old Man Storr – o stâncă ce „răsare” deasupra insulei. De asemenea, nu ratați fabuloasele piscine „Fairy pools”, de un albastru clar și cristaline, scoase parcă din paginile unui roman fantastic.

CIVITA DI BAGNOREGIO, ITALIA 

 

 

Civita di Bagnoregio este un oraș fermecător medieval, lăsat aproape intact de maeștrii Renașterii italiene. Este “acasă” pentru aproximativ 10 persoane, de aceea și-a câștigat numele de „oraș muribund”. În ciuda poreclei sale sumbre, mii de turiști îl vizitează în fiecare an datorită Palatului de pe deal.

 

LA PLIMBARE PRIN ITALIA

BOHINJ, SLOVENIA

 

 

Unică, frumoasă și fermecătoare în toate privințele, Bohini este o regiune misterioasă și excentrică în Slovenia. Situat în inima uimitorilor Alpi, orașul înglobează valea verde a Nomenjului și găzduiește cel mai mare lac din Slovenia – Lacul Bohinj.

PIRAN, SLOVENIA

 

 

Dacă sunteți un fotograf în devenire în căutarea următoarelor fotografii unice, opriți-vă aici și vizitați Piran. Orașul este unul dintre puținele orașe europene ce a reușit să-și păstreze pe deplin farmecul. Fiți pregătit pentru o istorie și o cultură bogată, precum și pentru mulți localnici foarte prietenoși.

SINTRA, PORTUGALIA

 

 

Sintra radiază o aură romantică ca niciun alt oraș din Europa. De fapt, este atât de atrăgător încât inspiră lucrările a nenumărați poeți și romancieri. Puteți merge chiar și până a spune că aceasta este capitala romantismului. Între munții stâncoși și marea strălucitoare, orașul se mândrește cu istoria, arhitectura și gastronomia extravagantă.

INSULA LOFOTEN, NORVEGIA

 

 

Situate în tundra pitorească a Norvegiei, nu veți uita niciodată primul moment în care veți vedea aceste insule. Acest arhipelag lung de 188 km atrage un număr tot mai mare de oameni ademeniți de izolare, de ape curate și de natura uimitor de frumoasă.

KIZI, RUSSIA

 

 

Kizi este cea mai vizitată din cele 1600 de insule ale lacului Onga, datorită Bisericii sale de Transfigurare, care pare a fi fost scoasă dintr-una dintre cărțile lui Harry Potter. Cu peste 30 de cupole minunate în miniatură, biserica este unul dintre cele mai valoroase repere din lemn din Rusia.

FRUMUSEȚILE RUSIEI

RONDA, SPANIA

 

 

Oamenii de la Ronda aruncau femei bănuite de vrăjitoare din vârful celebrului pod Puente Nuevo, folosit acum pentru traversări pietonale. Un oraș cu înălțimi uimitoare ce a găzduit primul coridor din Spania, Ronda a fost declarată o zonă de mare importanță culturală.