0

City break sub 130 euro: unde calatorim la inceputul lui 2019

Cum iti dai seama ca esti un pasionat de calatorii? Simplu: nici nu te intorci bine dintr-o calatorie ca deja iti faci planuri pentru urmatoarea! Perioada sarbatorilor de iarna s-ar putea sa te lase fara resurse financiare, dar stai linistit: am gasit 3 solutii pentru un city break de iarna sub 130 si chiar sub 100 de euro! Iata recomandarile noastre:

Vezi pasarile flamingo in Cipru

Cipru_eSky

Stiai ca perioada de iarna este cea mai potrivita pentru a vedea pasarile flamingo roz? Poti vedea spectacolul incredibil al acestora (de la departare ai impresia ca sunt de fapt broaste, asa se aud), din luna noiembrie pana pe la finalul lui martie, in zona Lacului Sarat de langa Larnaca.

Ai pachete dinamice Zbor + Hotel pentru Larnaca incepand de la 126 euro/pers/3 nopti in perioada 18-21 ianuarie 2019.

P.S.: In Paphos ajungi chiar mai ieftin, cu zboruri incepand de la 26 euro/pers/dus-intors si cazare de la doar 10 euro/pers/noapte in perioada 16-19 ianuarie 2019.

Vreau oferte zbor Paphos     Vreau cazare in Paphos

Mergi de Ziua Indragostitilor in Italia

Roma_eSky

Roma este printre cele mai romantice orase din Europa, nu degeaba i se spune orasul etern…poate chiar al iubirii? Daca vrei sa iti surprinzi jumatatea de Ziua Indragostitilor, planifica din timp o calatorie in orasul aflat pe 7 coline. Ai mai multe detalii despre ce poti vizita aici in acest ghid de calatorie.

Ti-am gasit pachet dinamic Zbor + Hotel cu preturi incepand de la 64 euro/pers/3 nopti sau zbor de la 34 euro/pers/dus-intors si cazare de la doar 12 euro/pers/noapte pentru hoteluri notate cu 4-5 stele in recenziile TripAdvisor.

Vreau oferte zbor Roma     Vreau cazare in Roma

Descopera lumea antica in Grecia

Atena_eSky

Chiar si in lunile de iarna, vremea din Atena este una dintre cele mai calduroare din intreaga Europa – cu o medie de 10-13 grade. Asta inseamna ca poti sa scapi de invazia de turisti si caldura sufocanta caracteristica capitalei grecesti in perioada aprilie-septembrie.

Rezerva acum un pachet dinamic Zbor + Hotel cu preturi incepand de la 66 euro/pers/2 nopti in perioada 16 – 18 februarie sau poti sa rezervi separat avionul (cu preturi incepand de la 38 euro/pers/dus-intors) si cazare cu un rating de 4-5 stele pe TripAdvisor (cu preturi incepand de la 13 euro/pers/noapte).

Vreau oferte zbor Atena     Vreau cazare in Atena

Tu unde fugi dupa Sarbatori?

Calatorul este mereu pe drumuri sau cu gandul la viitoare drumuri asa ca, daca ai nevoie de sfatul unui expert, colegii de la rezervari iti stau la dispoziție – poti sa iei legatura cu ei pe pagina de Facebook sau la numarul 0373 769 740. Suntem aici pentru a te ajuta cu intreaga experienta: inainte, in timpul si dupa calatoria mult asteptata!

La cat mai multe calatorii memorabile in 2019!