0

Profita de promotiile eSky cu BCR Plus in Cont

Sarbatorim luna cadourilor cum se cuvine! Cu eSky, ai cele mai bune oferte de travel – reunim rezultate de la peste 860 de companii aeriene si iti dam posibilitatea sa alegi din peste 1.1 milioane de hoteluri din intreaga lume, toate actualizate in timp real cu recenzii de la calatori. In doar cativa pasi, poti rezerva zbor, hotel, asigurari de calatorie si sa inchiriezi masina pentru urmatoarea ta calatorie. Tot ce ai nevoie, intr-un singur loc! Simplu si rapid.

Daca esti client BCR, descarca-ti aplicatia BCR Plus in Cont si profita de oferta noastra! Pana pe 31 decembrie inclusiv, in categoria Vacante si Calatorii, poti achizitiona servicii cu pana la 5% reducere.

Conditiile ofertei

Reducerea se aplica in momentul in care activezi oferta si faci rezervarea apasand butonul CATRE ESHOP din detaliile ofertei. Reducerea se aplica rezervarilor efectuate prin intermediul butonului CATRE ESHOP, in limita locurilor disponibile. Cashback-ul va fi creditat in maxim 35 de zile lucratoare de la data efectuarii platii. Reducerea nu poate fi cumulata cu alte oferte promotionale active. Acelasi utilizator poate beneficia de mai multe ori de oferta, respectiv poate realiza mai multe tranzactii.

La cat mai multe cadouri „calatoare”!