0

eSky Black Friday Sale revine – prinde super oferte la biletele de avion!

Cel care planifica din timp calatoreste tot anul! Profita de eSky Black Friday Sale si rezerva-ti biletele de avion catre destinatiile mult dorite! In perioada 16-18 noiembrie, ai oferte speciale pentru orice destinatie doresti – afla mai jos toate detaliile.

Black Friday eSky

1. Cand se desfasoara eSky Black Friday Sale?

Reducerile vor fi disponibile incepand de vineri, 16 noiembrie 2018 (ora 09:00 dimineata) si se vor incheia duminica, 18 noiembrie 2018 (miezul noptii).

2. Cum pot accesa ofertele speciale eSky de Black Friday Sale?

Stai cu ochii pe canalele noastre de comunicare – vineri, 16 noiembrie, la ora 9 dimineata, vom anunta unde poti gasi pagina dedicata de Black Friday Sale. Urmareste pagina noastra de Facebook, ramai abonat la newsletterele eSky si accepta notificarile website-ului www.eSky.ro. Ramai conectat si apoi trebuie doar sa te gandesti prin ce vacante vrei sa te prinda anul 2019!

3. Cum pot accesa ofertele eSky Black Friday Sale?

Indiferent de canalul de comunicare pe care ne urmaresti, vei primi o alerta de incepere a promotiei vineri dimineata. Astfel, la ora 09:00 a.m., vei putea accesa link-ul care te conduce la oferte – il vei putea gasi in postarea noastra de pe Facebook, in newsletter, dar si in notificarea de desktop. 

4. De ce este important sa accesez ofertele eSky Black Friday chiar de dimineata?

Locurile la tarife promotionale sunt limitate si vor fi epuizate rapid. Asadar, daca vrei sa prinzi cele mai bune oferte, asigura-te ca esti printre primii care le vizualizeaza.

5. Ce pot face daca am nevoie de ajutor?

Simplu: ne contactezi fie telefonic (la numarul 037 376 97 40), fie via mail (contact@esky.ro), fie printr-un mesaj privat pe pagina noastra de Facebook. Te rugam sa iei in considerare faptul ca Serviciul Clienti are urmatorul program de weekend: vineri – 8:00 – 22:00 si sambata-duminica – 10:00-18:00. In acest interval orar, consultantii nostri iti vor sta la dispozitie pentru orice situatie neprevazuta vei intampina in procesul de rezervare. 

Spor la cumparaturi!