0

Aniversare 9 ani eSky Romania + BONUS: 2 concursuri

Dragii nostri calatori, ne apropiem cu pasi repezi de data aniversarii eSky Romania – 9 noiembrie.  Au trecut 9 ani de cand suntem una dintre agentiile online de travel de top din Romania si zau ca nu ne dam seama cand a zburat timpul!

Pentru ca vrem sa va multumim pentru toata increderea pe care ne-ati acordat-o de-a lungul timpului, am organizat doua concursuri pentru voi: unul care se desfasoara pe pagina noastra de Facebook si unul in colaborare cu grupul Sector 7 pe pagina Nimic Nou.

Cum va puteti inscrie?

1. Concurs eSky Romania

Ai sansa de a face o surpriza unei persoane dragi si, daca aceasta va castiga, noi iti rasplatim altruismul!

  • Intra pe pagina Zbor + Hotel si configureaza-i o vacanta cum crezi ca i-ar placea mai mult, in limita a 4.500 de lei;
  • Posteaza intr-un comentariu pe Facebook link-ul/captura vacantei configurate, eticheteaza-ti prietenul si spune-ne de ce are nevoie de o vacanta;
  • Ce castiga prietenul tau? O vacanta, normal! In valoare de 4.500 de lei, catre orice destinatie! Castigi si tu ceva? Bineinteles! O vacanta in valoare de 4.500 de lei, pentru ca stim ca o calatorie se masoara in prieteni, nu in kilometri!

Nu ramane decat sa va hotarati daca mergeti impreuna, unde, pe cine mai luati cu voi, de restul ne ocupam noi! Concursul se incheie pe 09.11.2019, ora 23.59, iar castigatorul va fi anuntat joi, 29.11. Poti vedea intregul regulament al concursului aici

2. Concurs eSky Romania & Sector 7

Baietii teribilisti ai comediei romanesti au scos un nou episod marca Nimic Nou, un episod foarte educativ per total, iar la final am organizat impreuna un concurs, denumit sugestiv „Cat de departe ai merge pentru o gluma proasta”.

Cum funcționeaza? Tu alegi o localitate în Europa, faci o gluma cu ea si noi te trimitem pana la fata locului. Iti asiguram drumul, cazare, masina si asigurare, tot ce trebuie. Inscrierile se fac sub forma de comentariu la episodul de pe pagina Nimic Nou.

Regulile sunt simple. Daca vrei sa le citesti pe lung, du-te la sectiunea Notes pe pagina Sector 7. Daca vrei sa le citesti pe scurt, regulile sunt acestea:

  • Alege localitati din Europa;
  • Fara inscrieri vulgare;
  • Trebuie sa fii major si apt de o calatorie;
  • Inscrierile in concurs sunt deschise pana pe 15 noiembrie;
  • Castigatorul va fi ales de noi & baietii de la Sector 7 pana pe data de 26 noiembrie 2018.

Multa bafta!

Si cateva vorbe de final despre realizarile noastre din toti acesti ani:

Infografic_eSky9ani