0

eSky Black Friday sale – prinde super oferte de Zilele Calatoriilor La Pret Redus!

Vrei sa-ti iei vacanta sau city break la super tarife? Profita de eSky Black Friday Sale si rezerva-ti zbor+hotel pentru destinatia la care visezi! In perioada 17-19 noiembrie, ai oferte speciale pentru destinatii selectate din Europa, Asia si America de Sud – afla mai jos toate detaliile.

Black Friday

Cand se desfasoara eSky Black Friday Sale?

Reducerile vor fi disponibile incepand de vineri, 17 noiembrie 2017 (ora 08:00 dimineata) si se vor incheia duminica, 19 noiembrie 2017 (miezul noptii).

Ce pot cumpara la eSky de Black Friday Sale?

Am selectat 20 de destinatii populare din Europa, America de Sud si Asia – acestea vor fi dezvaluite vineri, 17 noiembrie, incepand cu ora 08:00 dimineata. Pentru fiecare dintre ele, vei gasi optiuni de zbor+hotel la tarife promotionale. Preturile vor fi substantial reduse comparativ cu achizitionarea separata a produselor. Asadar, vei avea beneficii multiple:

  • oferte unice cu discount
  • procesul de cumparare simplificat – efectuezi o singura tranzactie atat pentru bilete de avion, cat si pentru hotel
  • posibilitatea de a rezerva mai rapid – prin urmare, mai multe sanse sa prinzi tarife bune inaintea celorlalti.
Cum pot accesa ofertele eSky Black Friday Sale?

Indiferent de canalul de comunicare pe care ne urmaresti, vei primi o alerta de incepere a promotiei vineri dimineata. Astfel, la ora 08:00 a.m., vei putea accesa linkul care te conduce la oferte – il vei putea gasi in postarea noastra de dimineata de pe Facebook, in newsletter, dar si in notificarea de mobil (asadar, daca nu ai aplicatia eSky instalata pe telefon, te sfatuim sa o descarci chiar acum de pe Google Play sau App Store).

De ce este important sa accesez ofertele eSky Black Friday chiar de dimineata?

Locurile la tarife promotionale sunt limitate si vor fi epuizate rapid. Asadar, daca vrei sa prinzi cele mai bune oferte, asigura-te ca esti printre primii care le vizualizeaza.

Ce pot face daca am nevoie de ajutor?

Simplu: ne contactezi fie telefonic (la numarul 031 100 50 50), fie via mail (contact@esky.ro), fie printr-un mesaj privat pe pagina noastra de Facebook.

Spor la cumparaturi!