0

5 destinații românești perfecte pentru Revelion

Vrei să petreci Revelionul altundeva decât acasă, însă ai un buget limitat? Îți recomand atunci să dai o șansă plaiurilor mioritice – de ce să nu începi noul an cu relaxare, respirat aer curat de munte și răsfăț la spa sau ape termale? Dacă și ție îți sună bine ideea de dolce far niente la trecerea dintre ani, am 5 destinații numai bune pentru tine – sugestii de hotel incluse.

revelion munte esky

1. Covasna

De ce merită o vacanță: dacă te cazezi în Sfântu Gheorghe, te poți bucura de peisajele din depresiunea Brașovului și, în plus, ai Oltul la numai o aruncătură de băț – așadar, o ocazie numai bună pentru plimbări relaxante și admirat peisaje. La 8 km distanță, ai stațiunea balneo-climaterică Șugaș Băi, cunoscută pentru apele minerale carbogazoase și pentru gazele mofetice (recomandate pentru bolile cardiace și cele ale aparatului circulator). Plus: pârtie de schi, teleschi.

revelion romania esky

 Vreau să văd oferte de cazare în Sf Gheorghe 

2. Băile Tușnad

De ce merită o vacanță: este orașul cu cel mai mic număr de locuitori din România, deci poți să fii sigur că n-o să te îmbulzești cu lumea ca la metrou la Unirii la 8.30 dimineața. De asemenea, este una dintre stațiunile balneo-climaterice importante ale țării, așadar este recomandată pentru o serie de afecțiuni (cardiovasculare, digestive, endocrine sau ale sistemului nervos). Ca opțiuni, ai de ales dintre: băi cu dioxid de carbon, băi galvanice, băi de plante, împachetări cu parafină, cure cu ape minerale, magnetoterapie și masaj. Plus: peisaje incredibile, aer curat de munte, posibilitatea de a face drumeții.

revelion tusnad esky

 Vreau să văd oferte de cazare în Băile Tușnad 

3. Călimănești-Căciulata

De ce merită o vacanță: ai mai multe opțiuni de relaxare din care poți alege – de la piscine interioare și aqua park până la tratamente balneare (magnetoterapie, galvanizare, ionogalvanizare, curenți diadinamici, terapii cu ultrasunete, băi sulfuroase etc) și drumeții scurte.

revelion calimanesti esky

 Vreau să văd oferte de cazare în Călimănești

4. Băile Herculane

De ce merită: ai acces la una dintre cele mai căutate stațiuni balneo-climaterice din țară și din Europa. Ape minerale izotermale și hipermale îți stau la dispoziție pentru tot soiul de tratamente: băi termale sulfuroase, aerohelioterapie, hidrotermoterapie,  electroterapie, chinetoterapie, inhaloterapie etc. Știu, ai zice că doar fanii Ana Aslan trecuți de prima tinerețe ar vrea să meargă acolo, dar crede-mă când îți spun că și dacă nu ai depășit 30 de ani, o să te întorci alt om de acolo.

revelion baile herculane esky

 Vreau să văd oferte de cazare în Băile Herculane 

5. Sovata

De ce merită: vorba cântecului – pentru că acolo-i fericită fata. Nu știm sigur dacă Nicu chiar a făcut armata aici, dar cu siguranță vei găsi destule puncte de interes la Sovata – îndeajuns cât să vrei să stai câteva zile departe de agitația orașelor mari. Posibilitatea de a face drumeții scurte, Muntele de sare din spatele Lacului Roșu și Lacului Verde, izvorul Maria, pârtia Aluniș, lacul Negru, izvorul Ghera, dar și proprietățile balneare ale stațiunii ar fi doar câteva dintre motivele pentru care recomand un Revelion la Sovata.

Notă pentru industria muzicală: dacă am putea face câte o melodie pentru fiecare zonă turistică din România, ar fi super pentru awareness. Mulțumim mult, băieți.

revelion sovata esky

Vreau să văd oferte cazare Sovata   

Ce alte variante mai ai?

Dacă vrei să vezi mai multe opțiuni pentru perioada următoare, poți căuta în secțiunea dedicată de hoteluri. Iar dacă ai nevoie de sfatul unui expert, colegii de la rezervări îți stau la dispoziție – poți să iei legătura cu ei pe pagina de Facebook sau la numărul 031 100 50 50.

Spor la planificare!