0

Vacanță la Roma de la 113.5 euro/pers (avion plus cazare 7 nopți la 4*)

Roma e frumoasă indiferent de perioada în care o vizitezi. Tocmai de aceea, îți recomand să schimbi cerul mohorât și frigul de noiembrie din România cu temperaturile mai blânde și aerul boem al Italiei. Găsești mai jos oferte pentru buget redus – fie că vrei doar un city break sau o vacanță în toată regula.

Varianta City Break – 4 zile de aventură

Dacă vrei să evadezi doar pentru câteva zile din oraș, cea mai bună perioadă pentru un city break în viitorul apropiat este 13-16 noiembrie, când prețul biletelor de avion începe de la 24 euro/persoană/dus-întors. Comparativ, în luna septembrie, cel mai mic tarif începe de la 67 euro/pers/dus-întors (perioada recomandată: 27-30 septembrie), iar în octombrie, vei găsi bilete începând de la 30 euro/pers/dus-întors (22-25 octombrie).

Pentru același interval, poți găsi camere de hotel începând de la 10 euro/persoană/noapte, însă îți recomand să te orientezi către un hotel cu recenzii bune și situat cât mai aproape de centrul orașului, astfel încât să nu plătești prea mult pe transport. Îți sugerez, spre exemplu, Hotel Club House Roma. Situat la doar 4.7km de centru, acesta este foarte curat și îngrijit. În plus, ai un tarif de 26.8 euro/pers/noapte, în acesta fiind inclus și mic dejunul.

 Vreau avion de la 24                                     Vreau hotel de la 10/pers/noapte

Varianta Vacanță – 8 zile de relaxare

Dacă un city break ți se pare prea puțin, poți să rezervi bilete pentru o vacanță – tarifele sunt la fel de avantajoase, raportate la perioada de ședere. Mai mult decât atât, dacă alegi perioada 8-15 noiembrie, biletele de avion sunt chiar mai ieftine decât dacă ai opta pentru un city break! Astfel, dacă rezervi pentru acest interval, prețurile biletelor de avion încep de la 17 euro/persoană/dus-întors.

Pentru aceeași săptămână, găsești hoteluri cu tarife începând tot de la aproximativ 10 euro/pers/noapte, însă îți dau același sfat ca și mai devreme: caută hoteluri curate, cu recenzii bune și cât mai aproape de centru. Pentru această perioadă, recomandarea mea este tot la 4* – Black Hotel. Extrem de îngrijit, acesta are camere foarte frumoase și moderne. În plus, au o terasă absolut superbă pe acoperiș, de unde poți admira priveliștea în timp ce iei cina!

De asemenea, ai tarife începând de 13.7 eur/pers/noapte – cu mic dejun inclus!

 Vreau avion de la 17                                   Vreau hotel de la 10/pers/noapte

Dacă vrei să vezi mai multe opțiuni pentru perioada următoare, poți căuta în secțiunea noastră dedicată de oferte. Iar dacă ai nevoie de sfatul unui expert, colegii de la rezervări îți stau la dispoziție, la numărul 031 100 50 50.

Spor la planificare!