0

Wizz Air va permite pasagerilor să blocheze tariful biletului pentru 48h

Rezervă bilete de avion Wizz Air

Wizz Air, una dintre cele mai cunoscute companii low-cost din Europa, a implementat un nou serviciu pentru clienții săi. Astfel, prin opțiunea Fare Lock, pasagerii vor avea posibilitatea să “blocheze” tariful pentru zborul selectat timp de 48 de ore. Acest serviciu reprezintă un adevărat avantaj, în contextul în care biletele la prețuri reduse sunt epuizate extrem de rapid și devine din ce în ce mai dificil să beneficiezi de reducerile substanțiale.

Cum funcționează Fare Lock?

Opțiunea poate fi folosită pentru rezervările de zbor de dus sau retur, fiind disponibilă și pentru mai mulți pasageri în cadrul aceleiași rezervări. Zborurile selectate, numele și numărul pasagerilor nu pot fi schimbate în raport cu tariful garantat după plata opțiunii.

Fare Lock este aplicabil rezervărilor realizate cu mai mult de 7 zile înainte de data plecării, iar pentru a beneficia de acest serviciu, pasagerii trebuie să achite o taxă de 14 RON (3 EUR)/segment/persoană. Acesta este un preț fix, așadar nu se va modifica indiferent de zbor, perioadă sau pachetul ales. Astfel, zborurile selectate nu vor fi vândute altor pasageri și prețul nu se va modifica timp de 48 de ore.

Pentru ca rezervarea să fie considerată finalizată, este necesar ca pasagerii să plătească întreaga sumă cu cardul sau folosind creditul din contul lor, în maxim 48 de ore. În caz contrar, tariful rezervat va fi anulat automat. Pentru a vizualiza zborurile Wizz Air, puteți accesa și pagina dedicată de oferte eSKy.

Rezervă bilete de avion Wizz Air