0

Revelion în Viena – de la 296.5 EURO/pers (avion plus cazare 7 nopți)

Nu știu alții cum sunt, dar prietenii mei, de cum termină cu vacanța de vară, vin la mine și mă-ntreabă: “Și? Ce facem de Revelion?” Ca să evit să aud (și anul ăsta) aceeași întrebare până la Crăciun, am zis să vin pregătit cu o ofertă numai bună – în orașul meu de suflet, Viena.

Viena – tărâm magic de sărbători

De ce Viena? Îți dau cel puțin 5 motive pentru care să-ți faci o vacanță aici în decembrie: ai minim trei târguri de iarnă care sunt deschise chiar și după Crăciun, de unde îți poți cumpăra de la turtă dulce până la îmbrăcăminte și tot felul de obiecte unice; poți prinde mega-reduceri de sărbători (trebuie oricum să faci o plimbare pe Mariahilfer Strasse în perioada aceasta – peisajul e de-a dreptul magic!); Opera din Viena susține niște spectacole unice care sunt de obicei la mare căutare (atenție deci la rezervarea în avans!); atmosfera orașului este absolut copleșitoare – de la luminițele deosebite și freamătul străzilor, până la explozia de bună dispoziție și bucurie, toate te vor deconecta cu siguranță de la agitația din timpul anului; în plus, senzația când îți petreci o dimineață de iarnă la palatul Schönbrunn – de nedescris!

Bilete de avion începând de la 117 euro/pers

Așadar, dacă anul acesta vrei să schimbi puțin peisajul, îți recomand vacanța de Anul Nou în Viena. Accesează pagina dedicată de oferte eSky și vei vedea că prețurile pentru bilete de avion încep de la 117 euro/pers – în plus, ai plecări disponibile din mai multe orașe.

Pentru București, prinzi cel mai bun preț (117 euro) dacă optezi pentru perioada de călătorie 26 decembrie – 5 ianuarie. Astfel, poți să prinzi chiar și mai multe târguri de Crăciun, plus spectacole unice organizate în sezon.

Dacă îți dorești în schimb o ședere mai scurtă (și să te încadrezi în bugetul propus de noi), poți alege perioada 27 decembrie – 3 ianuarie. De data aceasta însă, tarifele pentru biletele de avion încep de la 132 euro/pers.

Vreau bilet de avion Viena

Hoteluri de la 23.5 euro/pers/noapte

Când vine vorba de cazare, ai opțiuni nenumărate din care poți alege.

Eu îți recomand Mozart Hotel – situat la doar 2.1 km de centru, este și foarte aproape de metrou. În plus, dacă vrei să faci economie, nu uita de cardul Vienna Pass! Mai multe despre acesta ai aici.

Vreau hotel în Viena

Spor la planificare!