0

Cele mai tari festivaluri de muzică europene din această vară – bilete de avion incluse!

Ești genul care vorbește non stop despre Untold încă din februarie sau care iubește tot ce înseamnă distracție în aer liber, festivaluri și petreceri până în zori? Atunci citește mai jos.

Vara se numără festivalurile

Lunile acestea, Europa nu duce lipsă de opțiuni când vine vorba de concerte la care să-ți aduni gașca – în iulie și august, ai zeci de festivaluri dintre care să alegi. Mai jos ai alegerile noastre (cu bilete de avion incluse!):

Știu, mai e doar o săptâmână – dar dacă îți zic că poți să-i vezi pe Jason Derulo, The Killers, Liam Gallagher (Oasis), Roisin Murphy sau Nina Kraviz, parcă-parcă merită să bați drumul. Aruncă o privire peste întregul program aici și ia-ți bilete de avion ASAP – ai tarife începând de la 52 de euro dus-întors până la Budapesta, iar de acolo poți închiria o mașină.  

Du-mă pe bani puțini la Budapesta!                     Vreau road trip până la Exit Festival!

Dacă ești îndrăgostit de Londra, ai și aici un festival la fel de fain. Desfășurat în Victoria Park, evenimentul adună nume precum Frank Ocean, Jamie XX sau Rag’n Bone. În același timp, te poți bucura și de activitățile extra pregătite special pentru tine (competiții de ping pong, tabere de karaoke hip hop etc) – în plus, dacă îți iei bilete de avion pentru perioada 13-16 iulie, mai ai puțin timp să te plimbi și prin Londra!

Sună bine Love Box – vreau bilet de avion!

Dacă nu ai mai fost la Bruxelles, acum ai un motiv întemeiat s-o faci  – Tomorrowland este unul dintre cele mai cunoscute festivaluri de muzică house și trance din Europa și adună nume mari an de an. Dacă rezervi azi, poți prinde bilete de avion începând de la 85 euro – și nu uita să îți închiriezi și o mașină ca să ajungi în De Schorre!

Vreau bilet de avion ieftin spre Bruxelles!       Vreau road trip Bruxelles – De Schorre!

Când e vorba de distracție, nici noi nu ne lăsăm mai prejos – anul acesta, îi așteptăm pe Afrojack, Ellie Goulding, Hardwell, Hurts, Armin Van Buuren (plus alți câțiva zeci de artiști internaționali) să încingă scenele. Plus, dacă tot e pe meleaguri mioritice, de ce să nu profiți? Prețurile la biletele de avion se modifică extrem de repede pentru această perioadă, așa că grăbește-te ca să prinzi un tarif cât mai bun!

Vreau bilete de avion către Cluj!

Timp de o săptămână, Insula Libertății te așteaptă cu peste 1000 de programe – festivalul adună peste 500.000 de participanți în fiecare an (din peste 120 de țări), deci în locul tău m-aș grăbi să prind bilete cât mai repede! Anul acesta, îi poți vedea pe: Wiz Khalifa, Pink, The Chainsmokers, Rita Ora, Macklemore, plus zeci de alți artiști. Pentru încălzire, ascultă aici:

Cât timp asculți melodia, rezervă și biletele de avion!

Vreau să ajung la Sziget Festival!