0

eSky, prima agenție de turism din România care transmite live pe facebook de la London Fashion Weekend

În premieră, eSky transmite Live de la London Fashion Weekend!

Vineri, 23 septembrie,  vom trimite două dive să exploreze Londra, cu ocazia evenimentului London Fashion Week-end. Experiențele lor vor fi transmise în direct, pe pagina de facebook a agenției eSky.

Divele călătoare sunt: Castana, elevă în clasa a XII-a și vlogger, și Iulia, specialist de marketing în cadrul agenției eSky. Cele două împărtășesc pasiunea pentru călătorii și pentru modă. Castana este o persoană dinamică și extrem de comunicativă care a atras, cu atitudinea sa pozitivă, o comunitate de tineri ce îi urmăresc constant postările video. Pentru Iulia, industria turismului prezintă puține secrete, iar ea are un talent unic de a se descurca în situații imposibile, folosindu-și creativitatea. Cele două se vor descoperi reciproc în atmosfera cosmopolită din Londra.

Împreună, cele două fete vor încerca să viziteze aproximativ douăzeci de obiective turistice consacrate, printre care: Muzeul de ceară Madame Tussaud’s, Palatul Buckingham, Muzeul de Istorie Naturală. De asemnea, ele vor explora cele mai trendy restaurante, cafenele și magazine, cum ar fi: Blueprint Café sau Magazinul de lux Harrods. Pe lângă experiențele personale expuse în direct de protagoniste, pe parcursul celor patru zile, audiența va afla informații legate de istoria locurilor, curiozități, precum și sfaturi utile celor care își planifică o călătorie în Londra: documente necesare călătoriei cu un minor, formalitățile de check-in la hotel, tarife și oferte pentru zboruri, pentru acces la muzee, transport in comun, hoteluri și multe altele.

Sâmbătă, 24 septembrie, seara, divele călătoare vor participa la London Fashion Weekend, eveniment ce are loc anul acesta la Saatchi Gallery, de unde vor comunica și, mai ales, vor comenta ultimele tendințe în materie de modă.

Apelând la transmisiunile în direct, noi, agenția eSky, prin intermediul divelor călătoare, intenționăm să răspundem cât mai repede și mai transparent întrebărilor pe care le au cei care doresc să călătorească în capitala Angliei. Aceștia pot interacționa cu cele două fete postând comentarii în timpul transmisiunii live.

Iată care este viziunea eSky asupra proiectului ”Diva călătoare”:

“Transparența, informarea și interacțiunea cu publicul în timp real sunt elementele cheie ale acestui proiect. Live-urile noastre nu sunt emisiuni de televiziune regizate în care vedetele fac spectacol. Aceste transmisiuni reprezintă experiențele reale și actuale, pozitive sau negative, pe care oricare dintre noi le putem avea într-o călătorie și, mai important, informații utile, ce pot ajuta în planificarea și în luarea deciziilor corecte, înainte și în timpul unei călătorii.”

– Nick Drăgoi, Marketing Manager, eSky.