0

eSKY.ro și Radio România Actualități răsplătesc loialitatea călătorilor

Primul concurs „Călătorește-ți visul!”, organizat de Radio România Actualități și premiat de eSKY.ro cu un city break la Târgul de Crăciun din Nürnberg, și-a ales marele câștigător. Doamna Rodica Ionescu din Ploiești este călătoarea care se va bucura luna viitoare de un vis de iarnă în Nürnberg.

Marele eveniment a avut loc ieri, 23 noiembrie, în cadrul emisiunii „Ca pe roate” de la Radio România Actualități. Carla Boangiu, Country Manager eSKY.ro, și realizatorul Dan Creța au discutat în direct despre călătorii, dar și despre colaborarea dintre eSKY.ro și Radio România Actualități, care a debutat prin acest prim concurs dintr-o serie ce își propune să răsplătească loialitatea și cunoștințele călătorilor inteligenți. Discuția a fost urmată de mult-așteptatul moment al desemnării câștigătorului. Dacă ați ratat intervenția noastră de ieri, în direct la Radio România Actualități, vă invităm să o ascultați aici.

În același timp, eSKY.ro își răsplătește membrii comunității care și-au demonstrat cunoștințele în etapele speciale ale competiției interactive Cât de bine cunoști lumea? cu premii pe măsura lor. Următorul concurs-provocare RRA x eSKY.ro se va desfășura în ianuarie 2015 și va avea drept premiu o călătorie pe cea mai tare pârtie din Europa. Nu spunem care încă, păstrăm misterul. 🙂

Până data viitoare, călătorii minunate!