0

Unde petrecem de Halloween

A mai rămas o săptămână și trebuie să vă pregatiți de petrecerea de Halloween, iar dacă nu v-ați decis vă putem da câteva idei. Decoratorii și organizatorii și-au luat munca în serios și au dus Halloween-ul la un alt nivel, au amenajat destinații ideale de bântuit nerecomandate copiilor.

Universal Studios din Singapore organizează Halloween Horror Nights, un eveniment desfășurat în stațiunea Sentosa World în care veți fi alergați de clovni nebuni, zombii însetați de sânge, veți vizita casele vrăjitoarelor, morminte pline de mumii și demoni doritori de suflete noi.

universal-halloween-horror-nights-2011foto

Parcul tematic cel mai vizitat din Marea Britanie, Stafforshire, se transformă pentru Scarefest.  Combinația de atracții diabolice este vastă: de la cazane în subteran locuite de criminali în serie, zone bântuite de zombii, iar dacă vreți ceva mai puțin înfiorător puteți merge la petrecerea organizată.

Scarefestfoto

Câștigătorul premiului Scream pentru Cel mai bun parc internațional de atracții în 2010 este Europa Park din Rust, Germania. Evenimentul se numește Terenzi Horror Nights, iar ca distracții puteți încerca: clubul vampirilor, labirintul posedat, carnavalul, cuibul creaturilor, câmpul ciudaților, spectacolul pe gheață și un labirint 3D unde cele mai mari temeri vor deveni realitate.

Terenzi Horror Nightsfoto

12000 de dovleci sunt expuși anul acesta în PortAventura din Salou, Spania.  Parcul de renume mondial scoate la suprafață o paradă cu cele mai înfricoșătoare celebrități ca membrii familiei Addams și Beetlejuice. Ce poate fi mai încântător decât plimbările fantastice, festivitățile înfricoșătoare și coasta mediteraneană?

PortAventura- Saloufoto

Nici parcul Walt Disney din Paris nu își dezamăgește publicul însetat de evenimente  horror. Dacă ziua este dedicată celor mici, seara ar trebui să vă pregătiți pentru surprizele pregătite: pentru două seri, Noaptea Terorii va transforma întregul parc în cel mai rău coșmar pe unde se vor plimba nestingheriți monștri, zombi, vampiri și alte creaturi fantastice.

Paris Walt Disneyfoto