0

Am lansat asigurările de călătorie Travel Guard!

banner asigurari

Ne face deosebită plăcere să vă anunţăm că am lansat asigurările de călătorie Travel Guard, în parteneriat cu Chartis România.

Pachetul de asigurări pe care vi-l oferim este un produs complex, conceput în parteneriat cu unul din cei mai buni asiguratori de pe piaţă, Chartis România, şi vine să continue gama serviciilor de calitate pe care ne propunem să vi le aducem anul acesta.

Simplu spus, asigurările de călătorie Travel Guard sunt concepute astfel încât să ofere acoperire pentru cele mai frecvente situaţii neprevăzute (şi neplăcute) care pot apărea în timpul unei deplasări în străinătate. Vorbim de incidente relativ minore, precum întârzierea sau pierderea bagajului, până la accidente sau deces în timpul unei călătorii. Pentru toate acestea, şi multe altele, Chartis Romania vine cu un pachet extrem de atractiv de asigurări şi cu preţuri foarte avantajoase –  puteţi încerca formularul de pe site pentru a vă convinge.

De ce sunt necesare asigurările de călătorie? Foarte simplu, pentru că niciodată nu ştii ce evenimente neprevăzute pot apărea în timpul unei deplasări şi e bine să ai siguranţa că cineva are grijă ca totul să se termine totuşi cu bine. O situaţie frecventă este pierderea bagajului sau rătăcirea temporară a acestuia – pentru astfel de situaţii, suma acoperită ajunge la 1000, respectiv 150 de euro, ceea ce ar trebui să acopere inconvenienţele ce decurg de aici.

Pentru urgenţe medicale survenite în timpul unei deplasări, suma acoperită ajunge la 100.000 euro, pentru pierderea, furtul sau deteriorarea bagajelor – 1.000 euro, pentru anularea sau întreruperea călătoriei, suma ajunge la 1.000 de euro. Lista completă de acoperiri o găsiţi aici, iar informaţii despre asigurări sunt disponibile aici.

Ca să continuăm lista cu avantaje, trebuie să enumerăm şi:

rapiditatea procesului de încheiere a asigurării: online sau sunând la Serviciul Clienţi 031 100 3759. Asigurarea poate fi cumpărată ca atare sau ca opţiune la rezervarea biletului de avion, direct de pe site, cu câteva click-uri, sau prin operatorii noştri.

Livrarea asigurării se face de asemenea online, poliţa fiind trimisă la adresa de e-mail furnizată de client.

metode de plată flexibile: prin card, transfer bancar sau depunere de numerar.

suport şi consiliere de la consultanţii noştri, în cazul în care asigurarea e încheiată prin Serviciul Clienţi, 031 100 3759.

Acestea fiind spuse, vă dorim călătorii sigure! 😉