0

www.esky.ro este online

E oficial! Suntem online! După lupte seculare cu autorităţile comerciale şi fiscale, după greva din Justiţie care ne-a pus beţe în roate, după interviuri peste interviuri pentru a găsi oamenii potriviţi – tineri deschişi, ambiţioşi, care ştiu foarte bine ce fac şi care cred, aşa cum credem şi noi, că tehnologiile Internet reprezintă viitorul în turism, după mult training pentru ca dumneavoastră să aveţi la dispoziţie un Call Center profesionist, informat şi întotdeauna pregătit să răspundă tuturor întrebărilor şi cererilor clienţilor, după o muncă titanică a unui batalion de profesionişti în diverse domenii şi ţări pentru a adapta un sistem de rezervări extrem de complex şi a-l face cât mai “prietenos” pentru clienţii noştri, iată-ne în sfârşit lansaţi şi în „the land of choice”.

De ce aici? Pentru că piaţa turistică românească, plafonată după 20 de ani de alianţă cu mediocritatea, are nevoie de altceva iar turistul român de a fi tratat altfel. Ei bine, noi suntem aici pentru a defini „altceva” şi “altfel”: prin sistemele de rezervare accesibile oricui şi disponibile 24h/24, prin înţelegerea nevoilor utilizatorilor, prin modul de abordare diferit, ce implică simplificarea procedurilor, sinceritate, responsabilitate şi transparenţă dar mai ales prin repect faţă de clienţii şi partenerii noştri.

Unde? Pe www.eSKY.ro, unde veţi găsi promoţii first minute, tarife negociate special pentru dumneavoastră şi un sistem de rezervări online uşor de folosit.

Când? În timpul micului-dejun, la serviciu când nu se uită şeful, în pauza de masă, când ajungeţi acasă după o zi de muncă, la miezul nopţii, după ştirile de la ora 5 sau pur şi simplu oricând aveţi 2 minute libere, pentru că sistemul de rezervări funcţionează în timp real. Iar dacă vreţi să ne şi auzim, Call Center-ul nostru vă stă la dispoziţie de luni până vineri între orele 8.00 şi 20.00 şi sâmbăta între orele 10.00 şi 15.00 la numărul de telefon 0(31) 100 eSKY (031 100 3759).